Laudy legt uit – op 4 september

Foto © Leidsch Dagblad
Foto © Leidsch Dagblad

Donderdag 4 september komt wethouder Paul Laudy uitleggen waarom het Houtkwartier volgebouwd moet worden. En hij komt uitleggen waarom het gemeentebestuur de bouwvergunningen af wil geven vóórdat de Raad van State zich heeft uitgesproken over de beroepszaak over het bestemmingsplan Dieperhout.

Driestarcollege, inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur

Het is plezierig dat de wethouder dit persoonlijk komt doen. Hij is van harte welkom, net als de gemeenteraadsleden die zich op 11 september zullen buigen over het ontwerpbestemmingsplan Da Vinci en sportzalen Kikkerpolder. Vinden zij het goed dat het gemeentebestuur bouwvergunningen wil verlenen vóórdat zij überhaupt het bestemmingsplan hebben afgehandeld?

Ook de Leidse pers is welkom. Zij kunnen dan vragen stellen over de manier waarop het gemeentebestuur voortdendert met deze plannen, terwijl de raadsmotie over ‘Publieksparticipatie rond Dieperhout’ van 19 maart nog niet eens is uitgevoerd. Laat staan dat het gemeentebestuur daar lessen uit zou willen trekken.

Maar bovenal bent u welkom. Komt allen met uw vragen en met uw commentaar. Laat onze stem niet vermorzelen in het bureaucratische spel van het gemeentebestuur.