Muziek in de Leidse Hout zoekt versterking

Ook in 2015 kan iedereen die dat wil genieten van zomerse zondagmiddagmuziek in volkspark De Leidse Hout. Vanaf half mei tot half september zetten harmonieën, koren, jazzensembles en andere amateurgezelschappen uit de Leidse regio hun beste beentje voor in muziektent De Waterlelie, gelegen in deze prachtige en sfeervolle omgeving, vlakbij het Theehuis.

De concerten – die telkens duren van 13.30 uur tot 15.30 uur – worden georganiseerd door de vrijwilligers van Stichting Muziek Leidse Hout. De stichting is onderdeel van de Vereniging van Vrienden van de Leidse Hout.

De mensen van het “waterlelieteam”

  • onderhouden contacten met de ensembles en maken de nodige afspraken,
  • stellen het programma samen,
  • zorgen voor de uitbetaling van een kostenvergoeding aan de ensembles,
  • zorgen voor de nodige publiciteit in de regionale media, via de wijkorganisaties, via de website www.vriendenvandeleidsehout.nl en via een eigen programmafolder en
  • zorgen tijdens de concerten voor de inrichting van het podium, stoelen voor muzikanten en publiek, de presentatie en de catering voor de ensembles.

Momenteel zijn we op zoek naar een versterking van het Waterlelieteam, vooral voor de als laatste genoemde taak in het lijstje.

Ben je in de gelegenheid om op een aantal zondagmiddagen beschikbaar te zijn en vind je het leuk om mee te werken aan het mogelijk maken van de Muziek in de Leidse Hout?

Laat het weten aan Werner Hendriks (hendrikswerner@hotmail.com / 06-50526176).