Open dag RaceRunning Leiden Atletiek, zaterdag 7 april om 14:00 uur

on

‘Atletiek is ook voor jongeren met een lichamelijke beperking’, vindt Leiden Atletiek en wil in april met RaceRunning beginnen voor jongeren van ongeveer 6 jaar en ouder. Bij RaceRunning loopt of rent de atleet met een driewiel race loopfiets, zonder pedalen, maar wel met een zadel en een borststeun (foto). RaceRunning is geschikt voor iedere atleet, die afhankelijk is van een rolstoel, een rollator of moeilijk kan lopen. Met de RaceRunner gaat er een wereld voor ze open!

Op 7 april om 14:00 uur houdt Leiden Atletiek een Open dag. Op de Open dag wordt er een clinic gegeven door Arnoud Edelman Bos, bewegingsagoog vanuit de vakgroep revalidatie VUmc, en Ramon Storm, trainer bij Rotterdam Atletiek. Aangevuld met de trainers van Leiden Atletiek gaan we actief  de atletiekbaan op. Er zijn voldoende RaceRunners in alle maten om uit te proberen. Het streven is (bestelling is gedaan), dat naast leen RaceRunners van RaceRunning Nederland, ook onze nieuw geschonken ‘fietsen’ deel uitmaken van de collectie. De schenkers zijn: individuele sponsoren (maat XS), het NSGK (maat S), de Lastige Lijven Toertocht (maat M) en het Foppe Fonds (maat L). Met heel veel dank!

Wij hopen veel atleten in spé, ouders of verzorgenden en andere belangstellenden 7 april te kunnen ontmoeten. Laat ons even weten als je komt.

Na de Open dag beginnen de trainingen op zaterdag van 13:30-14:30 uur en op woensdag van 16:00-17:00 uur bij Leiden Atletiek, Antonie Duijklaan 9a, 2334ES Leiden.

Wilt u meer informatie over ons project RaceRunning bij Leiden Atletiek neem dan contact op met Noortje van Kempen
M. 06-51884903
E. RaceRunning@leidenatletiek.nl

Wilt u meer informatie over RaceRunning kijk dan op: http://racerunning.nl/