15 juli Gratis AFTERNOONCONCERT met DIVERTIMENTO

on

Kom aan het einde van de zinderende zondagmiddag naar het Openluchttheater in de Leidse Hout om te borrelen of te picknicken, en te genieten van de enthousiaste klanken van blazersensemble Divertimento.

Neem je eigen kussentjes mee, vul je picknickmand met allerlei lekkers en vraag al je vrienden mee naar de laatste voorstelling in de open lucht voor de zomervakantie. Waar de wind met je haren speelt en de zon je gezicht kust. Rondlopen mag! Er is frisdrank, bier en wijn te koop, en een kleine expositie van beeldende kunst van de cursisten van de Zomeracademie Leidse Hout te bekijken. Een klein feestje in het groenste theater van de regio. 15 juli is tenslotte de verjaardag van Rembrandt. Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage mag.

 

Divertimento

Divertimento is een ensemble met tien blazers: fluit, hobo, klarinet, hoorn en fagot onder leiding van dirigent Paul van der Reijen. Ouvertures, Serenades, Divertimenti, Suites, Dansen, Symfonietta’s vanaf de tijd van Mozart tot de hedendaagse muziek…alles zal klinken in het groen!

 

Het groenste theater in de regio

Het Openluchttheater Leidse Hout is ‘het groenste theater in de regio’ en ligt op de grens van Leiden en Oegstgeest in het volkspark de Leidse Hout. Verborgen in het groen, aan de kant van Poelgeest, nabij Poelgeesterweg nummer 2. Een unieke kans om in de openlucht te genieten van sfeervolle opvoeringen.

 

Op de hoogte blijven?

Kijk op www.oltleiden.nl of volg het openluchttheaterleidsehout op Facebook.