ABBA Experience – 10 juni – Openluchttheater Leidse Hout

Zaterdagavond 10 juni 2023
ABBA avond met
De coverband ABBA EXPERIENCE
Aanvang 20.00 uur

ABBA Experience is een topact binnen de wereld van Tribute bands en de allereerste in  Nederland die een dergelijk eerbetoon aan de succesvolste glitter rockband ooit uit Zweden bracht.

Net als veel Tribute bands, is ABBA Experience ontstaan uit een project dat tot een eenmalig concert had moeten leiden. Echter het succes was dermate groot dat de gelegenheidsformatie transformeerde tot een band die inmiddels al jaren bijzonder succesvol aan de weg timmert.

Zing mee met de bekende evergreens van Agneta, Bjorn, Frieda en Anne Frid.

Door het natuurlijke decor krijgen de optredens een unieke omlijsting. Het publiek kan tijdens de voorstelling op het puntje van de stoel zitten, languit in het gras liggen of een kleed meenemen en picknicken.

Het groenste theater in de regio
Het Openluchttheater Leidse Hout is ‘het groenste theater in de regio’ en ligt op de grens van Leiden en Oegstgeest in het volkspark de Leidse Hout. Verborgen in het groen, aan de kant van Poelgeest. Een unieke kans om in de openlucht te genieten van sfeervolle opvoeringen.

Ingang
Op zoek naar de ingang van het Openluchttheater Leidse Hout? Ga naar het adres Poelgeesterweg 2, Oegstgeest; niet aanbellen, maar naar het toegangshek van het park lopen. Ga over het bruggetje en wordt verrast door het groenste theater(tje) van de regio.

Op de hoogte blijven en kaarten
Voor verdere informatie en kaarten kunt u terecht op www.oltleiden.nl of volg ons op facebook.
Wilt u meehelpen in ons theater stuur dan een mail naar: info@oltleiden.nl