Groene zone rondom Alrijne, Inloopavond 24 September

Maandag 24 September is er een inloopavond in de centrale Hal Tijd: 17.30 uur – 19.30 uur, in de Centrale hal van het Alrijne ziekenhuis, Houtlaan 55 in Leiden.

De afgelopen maanden is gewerkt aan het voorlopig ontwerp van de groene zone bij het Alrijne. U bent van harte uitgenodigd het voorlopig ontwerp tijdens een inloopbijeenkomst te komen bekijken. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen.

Het voorlopig ontwerp wordt gepresenteerd door Ivana Zambeli van Zambeli Landschapsarchitectuur en Jaap Vriesema van Adviesbureau J. Vriesema.
Het ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met medewerkers van de gemeente Leiden.

UITGANGSPUNTEN
De nieuwe buitenruimte van het Alrijne Ziekenhuis wordt vooral ingezet voor poliklinische functies, dagbehandelingen en revalidatie. Hier wordt met de inrichting nadrukkelijk rekening mee gehouden. Daarnaast zorgt het groenontwerp voor een verbinding met het omliggende groen met name in de Houtlaan en de Dieperpoellaan en het diverse groen in de Leidse Hout.

UW MENING TELT
Wij willen graag uw mening weten over het groen, de gebruiksmogelijkheden en de toegankelijkheid van het gebied. Tijdens de inloop liggen er formulieren klaar, waarop u een schriftelijke reactie kunt achterlaten. De reacties worden bestudeerd en de inzenders ontvangen binnen enkele weken een persoonlijke reactie.
Graag tot ziens!
Met vriendelijke groet,

Robert van Baarsen Mirjam den Hoed
Projectleider Dieperhout Projectleider Huisvesting en
Gemeente Leiden techniek Alrijne Zorggroep