Cultuur zoekt vrijwilligers . . in de Leidse Hout

on

Cultuur moet je aan meedoen! Ook in de Leidse Hout. Dus zoeken de Stichting Muziek in de Leidse Hout en Het Openluchttheater altijd vrijwilligers. Aanmelden kan bij Werner Hendriks: hendrikswerner@hotmail.com (06-50526176)

 

Bijdragen aan de zondagmiddagconcerten in de Waterlelie of aan de voorstellingen van het Openluchttheater is eenvoudig. De organisaties hebben jarenlange ervaring met het opzetten en uitvoeren van het programma, en met het inzetten van een breed vrijwilligersteam.

 

Zondagmiddagconcerten Waterlelie

Waar we op dit moment best nog wel aanvulling kunnen gebruiken is bij de groep vrijwilligers die bij toerbeurt (met zijn tweeën of met zijn drieën) de concerten begeleiden: het podium en de ruimte voor het publiek inrichten (en weer opruimen), een pauzedrankje voor de muzikanten verzorgen, programmafolders ronddelen en (voor wie dat wil) het publiek en de muzikanten toespreken.

De begeleiding duurt van 12.30 uur tot 16.00 uur. Zie het programma hier.

 

Openluchttheater

Ook hier is behoefte aan versterking bij het uitvoeren van de voorstellingen: o.a. podiumoverkapping opzetten (en afbreken), kaartverkoop, meubilair klaarzetten en versiering aanbrengen. Ook hier komt u terecht in een gezellig en coöperatief team.

Bijna alle geplande voorstellingen vinden plaats in het weekend. Zie hun programma hier.